FUZZ! Vinterens feteste musikkutstilling

FUZZ! Vinterens feteste musikkutstilling

20. oktober åpnet utstillingen "FUZZ! Teknologien som forandrer musikken", som skal stå ett år på Popsenteret.

Sammen med en rekke kjente og fantastiske artister inviteres du til et univers der du selv kan synge, lage musikk og skru effekter - og oppleve hvordan lyd farges av forskjellige instrumenter og tidsepoker.

Bla igjennom vår fantasiske katalog HER

Billetter til utstillingen kjøper du HER

Den røde tråden i utstillingen er resultatet av møtet mellom musikk og teknologi - fortalt gjennom fortellerstemmene til kjente artister som Jarle Bernhoft, Röyksopp, ARY, Fay Wildhagen, Miss Tati, Tarjej Strøm, Karin Krog, Torgrim Eggen, Thomas Felberg, Torgny Amdam, Carmen Villain, Martin Horntvedt (Jaga Jazzist), Brynjulf Blix og Petter Baarli (Backstreet Girls), meritterte produsenter som Martin Sjølie (Sigrid), Bjarne Stensli (Sivert Høyem) og Kjetil Bjerkestrand. Utstillingens «guider» og eksperter er Eivind Staxrud (Raga Rockers), Even Ormestad (a-ha), Peter Baden og Henrik the Artist.

 Med FUZZ! ønsker vi å utvide Oslos opplevelsestilbud gjennom en innholdsrik utstilling med bred appell, samt inspirere og engasjere unge og voksne, sier Popsenterets daglige leder Inger Bertelsen. 

 

Juks å bruke mikrofon

  Historien om musikkinstrumentene og musikkproduksjonens utvikling drives stadig frem av samspill mellom den generelle teknologiske utviklingen i verden, musikere, produsenter, forskere, kløner og kommersielle krefter. Parallelt med utviklingen kommer motstanden. Selv mikrofonen var en gang gjenstand for diskusjon om hvorvidt det var juks å benytte den som hjelpemiddel, sier Paal Ritter Schjerven, kunstnerisk leder på Popsenteret og kurator for utstillingen.

Popsenteret bedre enn noen gang

Det er denne fascinerende historien som danner grunnlaget for Popsenterets store satsing som åpner for publikum 20. oktober på Grünerløkka. Kvelden før åpnes dørene for presse og spesielt inviterte. Det blir mange høydepunkter gjennom året og FUZZ! blir en spennende reise i historie og samtidom opprør og generasjonsskifter, motgang og medgang, kjærlighet og hat. 

Utstillingen er gjort mulig med en uvurdrlig innsats fra en rekke kompetente folk ! Takk også for helt avgjørende bidra fra KNOWIT (IT og musikkteknologi v/Andreas Bade), Kulturrådet og Gitarhuset.

FUZZ! Teknologien som forandrer musikken

KONTAKT
E-post: kontakt@popsenteret.no
Sentralbord : 22 46 80 20 (9-16 / 11-17)

ÅPNINGSTIDER

Tirs / ons / fre: kl. 10:00 - 16:00
Torsdag: kl. 10:00 - 19:00
Lør - søn: kl. 11:00 - 17:00
Mandag: Stengt

Stengte dager 2018

PÅSKE : 29 mars t.o.m 2 april

MAI: 1, 17, 25

PINSE: 4  - 5 juni

JUL :  23. - 31. desember

Stengte dager 2019

NYTTÅR: Januar 1. - 3.

Utleie/event : Hver dag til 02:00
 

Café Lille Oslo

Tir - fre : kl. 11:00 - 16:00
Lør - søn: kl. 11:00 - 17:00

Barn i følge med voksne under 8 år spiser gratis lørdag/søndag.

 

 

 

 

 


 

 

Hold deg oppdatert med vårt Nyhetsbrev